( 5.0 امتیاز از 1 )
چهارشنبه 06 دی 1396 12:37

سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع پیش غذاها دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.
 
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  • جو پرك: 100 گرم، خيسانده
  • هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
  • كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
  • آب مرغ: 3 پيمانه
  • كره: 60 گرم
  • آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
  • شير: نيم ليتر
  • خامه: 100 ميلي‌ليتر
  • جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
 
 سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

1 - به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

2 - به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

3 -  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

4 - اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews