( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 11 دی 1396 18:37

کوکی گردویی یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم برای عصرانه ها تهیه کنید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد کوکی گردویی؛ لذیذ و پر خاصیت ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی گردویی یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم برای عصرانه ها تهیه کنید.
 
* میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:

  • شیر: یک پیمانه
  • پودر شکر: یک قاشق سوپ خوری
  • مارگارین: 250 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

  • گردو (خرد شده): 200 گرم
  • شکر: 3 قاشق سوپ خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • پودر شکر: یک پیمانه
 
 کوکی گردویی؛ لذیذ و پر خاصیت

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، شیر، پودر شکر و مارگارین را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. بیکینگ پودر و آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید و سپس پارچه تمیز و مرطوبی روی آن قرار دهید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.

برای تهیه مواد میانی، گردو، شکر و پودر دارچین را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید. مخلوط گردو را میان هر گلوله خمیر قرار داده و خمیر را به شکل لوله ای بپیچید و هر دو انتهای آن را محکم کنید. آنها را به یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. اجازه دهید کوکی ها حدود 10 دقیقه خنک شوند و سپس روی آنها پودر شکر بپاشید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر