( 5.0 امتیاز از 1 )
سه شنبه 12 دی 1396 00:37

این یک حلوای بسیار لطیف و خوش طعمه که میتونید با خیال راحت برای مجالس و عزیزانتون درست کنید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه حلوای خوشمزه ایرانی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب سایت سوران: این یک حلوای بسیار لطیف و خوش طعمه که میتونید با خیال راحت برای مجالس و عزیزانتون درست کنید.

 مواد لازم:
 
  • آرد ((ترجیحا قنادی)) 4پیمانه
  • شکر 3ونیم پیمانه
  • آب 3ونیم پیمانه
  • کره 250گرم
  • روغن مایع 1/2پیمانه
  • گلاب 1/2پیمانه
  • زعفران آب کرده غلیظ 3 ق غ
  • هل 1 ق چ 
 
 طرز تهیه حلوای ایرانی اصیل
 
طرزتهیه: 

ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم.آب و شکر رو روی حرارت بذارید تا بجوشه و شکر کاملا حل بشه.بعد از حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک شه.

آرد رو الک کنید و تفت بدید تا بوی خامی اش از بین بره و رنگش کمی تیره شه و بوی خوب آرد بلند شه بعد شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید آرد هم کاملا خنک بشه.

کره و روغن رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم شه سپس آرد خنک رو روش الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه،حواستون باشه شعله زیاد نباشه چون میسوزه و حلوا رو تلخ میکنه.آرد و روغن رو تا جایی تفت بدید که رنگش باب میل تون بشه.وقتی به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و شهد رو طی سه مرحله بهش اضافه کنید،در مرحله آخر گلاب و زعفرون و هل رو هم اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد یکدست شد مجددا روی حرارت بذارید و هم بزنید تا حلوا خودشو بگیره و منسجم بشه،دو طرف تابه رو بگیرید و تابه رو تکون بدید تا حلوا یکجا جمع شه اینکار باعث میشه حلوا خوب جا بیفته.وقتی حلوا بسته شد و از تابه جدا شد آماده اس:))اگر میخواهید با قیف و ماسوره دیزاین کنید بذارید حلوا کمی از داغی بیفته و سپس توی قیف بریزید و تزیین کنید.

با این مقدار مواد شما دو دیس بزرگ حلوا خواهید داشت.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
طرز تهیه حلوای خوشمزه ایرانی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews