( 5.0 امتیاز از 2 )
شنبه 16 دی 1396 06:37

در این مطلب طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت را برایتان آورده ایم تا در میهمانی هایتان خاص باشید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد چگونه یک دسر سه رنگ درست کنیم؟ ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت را برایتان آورده ایم تا در میهمانی هایتان خاص باشید.
 
* میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • شکر: یک دوم پیمانه
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • شیر: یک لیتر
  • تخم مرغ: یک عدد
  • خامه: 200 میلی لیتر
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 100 گرم

مواد لازم لایه پرتقالی:

  • آب پرتقال: 3 پیمانه
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک چهارم پیمانه
 
 چگونه یک دسر سه رنگ درست کنیم؟

طرز تهیه:

شکر، آرد، نشاسته ذرت، وانیل، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و غلظت یابند. ظرف را از روی حرارت بردارید و هم بزنید. خامه را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در دو ظرف بریزید و شکلات تلخ ذوب شده را به یکی از آنها اضافه و مخلوط کنید. مخلوط سفید رنگ را در ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس مخلوط شکلاتی را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.

برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، نشاسته ذرت و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. این مخلوط را در ظرف های سرو بریزید و دوباره آنها را در یخچال قرار دهید تا لایه پرتقالی خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر