( 5.0 امتیاز از 2 )
سه شنبه 19 دی 1396 03:37

در این مطلب طرز تهیه یک تاکوی مرغ خوشمزه را مشاهده می‌کنید که پیشنهاد می‌کنیم اگر گیاهخوار نیستید زمان را از دست ندهید و درست کردن آن را سریعا شروع کنید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه تاکوی مرغ؛ ناهار مهمان سفره‌ی مکزیکی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذاهای ملل دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: در این مطلب طرز تهیه یک تاکوی مرغ خوشمزه را مشاهده می‌کنید که پیشنهاد می‌کنیم اگر گیاهخوار نیستید زمان را از دست ندهید و درست کردن آن را سریعا شروع کنید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

مواد لازم برای مرغ و ماریناد:

  • ۲ پیمانه مرغ بدون استخوان
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
  • نمک به مقدار لازم
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری خمیر سیر زنجبیل
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه ماسالا

مواد لازم برای تاکو:

  • ۲ پیمانه آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نصف قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای چاشنی یا سس سالاد:

  • ۱ عدد پیاز
  • نصف پیمانه هویج
  • نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای
  • نصف پیمانه کلم
  • ۱ قاشق چایخوری سویا سس
  • قاشق چایخوری سرکه
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازچه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • سس چیلی برای تزئین
  • ادویه ایتالیایی برای تزئین

طرز تهیه:

۱ - در یک کاسه همه مواد ماریناد مرغ را مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت بماند.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۲ - دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه حرارت داده و مرغ و ماریناد را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بپزید تا مرغ‌ها خوب پخته شوند. سپس کنار بگذارید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۳ - حالا تاکو‌ها را آماده کنید. آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب را اضافه کنید و آرد را خوب ورز دهید تا خمیر نرم و قابل انعطافی به دست آید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۴ - روی خمیر را با یک پارچه چیت بپوشانید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۵ - خمیر را به ۷ - ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت‌ها را برداشته، گرد و سپس با وردنه باز کنید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۶ - با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکند. حالا خمیر را دور ورنه بپیچید تا مثل تصویر زیر شبیه تاکو شود. برای این کار از لیوان هم می‌توانید استفاده کنید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۷ - با کمک همان وردنه خمیر را به مدت چند ثانیه داخل روغن بگذارید تا بیرون آن سرخ شود.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۸ - سپس وردنه را با احتیاط از خمیر خارج کنید. به همین ترتیب همه تاکو‌ها را در روغن فراوان و روی حرارت کم سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۹ - در یک ماهیتابه دیگر روغن و پیاز را سرخ کنید تا رنگ آن شفاف شود.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۱۰ - کلم و فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه کنید و روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه هم بزنید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۱۱ - سپس هویج، سویا سس، پودر فلفل، سرکه و نمک را اضافه کنید. روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۱۲ - تاکو‌ها را در بشقاب بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری سالاد و چند تکه مرغ سرخ شده را داخل آن بگذارید.
 
طرز تهیه تاکوی مرغ 

۱۳ - مقداری سس چیلی و ادویه ایتالیایی روی آن بریزید. سپس با مقداری سالاد دیگر تزئین کنید. حالا تاکوهای مرغ خوشمزه را میل کنید.
 
 طرز تهیه تاکوی مرغ
 
طرز تهیه تاکوی مرغ
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
طرز تهیه تاکوی مرغ؛ ناهار مهمان سفره‌ی مکزیکی
Rated 5.0/5 based on 2 readers reviews