( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 30 دی 1396 09:37

ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد صبحانه‌ای سالم و مقوی به سبک هندی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذاهای ملل دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.
 
 طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی

مواد لازم:

  • دو پیمانه آرد برنج
  • یک پیمانه لپه
  • نصف پیمانه لوبیا سفید
  • ۱ دسته برگ گشنیز
  • نصف پیمانه برگ شوید خردشده
  • فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
  • ۸ تا ۱۰ ورقه سیر
  • نمک به مقدار کافی
  • آب ولرم برای خمیر
 
طرز تهیه:

لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی

خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

گشنیز‌ها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.

طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

همین کار را با سایر خمیر‌ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی 

به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.
 
طرز تهیه یک صبحانه سالم و مقوی هندی  
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

مطالب هم موضوع غذاهای ملل بیشتر ...

چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر

چهارشنبه 19 اریبهشت 1397 06:27

آشپزخانه مغربی

شنبه 15 اریبهشت 1397 06:27

دستور تهیه پیده گوشت

پنجشنبه 13 اریبهشت 1397 06:27

طرز تهیه چیکن ساما

شنبه 01 اریبهشت 1397 06:37

اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

یکشنبه 26 فروردین 1397 06:37
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
صبحانه‌ای سالم و مقوی به سبک هندی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews