( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 30 دی 1396 15:37

یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
  • گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • کشک: 1 پیمانه
  • نعناداغ: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • روغن مایع: 1 ق س
 
 آش بلغور کرمانشاهی

روش پخت

1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)

2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.

3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.

5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.

6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر