( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 02 بهمن 1396 03:37

مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر» ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب‌سایت آکا ایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

 مواد لازم:

  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن به میزان دلخواه
  • مرغ (درسته با پوست) 1 عدد
  • لیمو نصف قاچ
  • پیاز (متوسط خرد شده) 3 عدد
  • پرتقال 1 عدد
  • پودر کاری (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
  • آلو (من4/3 پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
  • کشمش 2/1
  • زرد چوبه 2 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان دلخواه
 
طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

  طرز تهیه:

اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

حالا آب پرتقالمون و دو قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

و مخلوط می کنیم، سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

هم داخل شکمش و هم روی کامل مرغ.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

و حتی زیر پوست مرغ، زیر پوست سینه و ران ها، همه را پر از مایه کنید.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذاریدو یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم.

2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و 1 ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون!

جونم براتون بگه مرغمون رو که 1 روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته (برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید. مرغتون رو در ظرف فر گذاشته و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید و شروع به دوختن شکم مرغ کنید.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم...میریم سراغ بال های اون......برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ  ببریم....نگاه کنید......

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

اینم یه بال دیگش!

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر بمدت 2 تا 2:30 ساعت. یادتون باشه که 1 ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید. (البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزه). هر 20 دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید.

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

طرز تهیه مرغ شکم پر (کاملترین آموزش+تصویر مراحل)

به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر