( 5.0 امتیاز از 1 )
یکشنبه 08 بهمن 1396 15:37

زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی …

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع پیش غذاها دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب سایت دونفره: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
 
مواد لازم:

  •     ۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
  •     ۱۰۰ گرم جوی پوست کنده
  •     ۴ عدد هویج
  •     ۲۰۰ گرم کرفس
  •     ۲ مشت گشنیز تازه
  •     ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •     نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گوشت و سبزیجات

مراحل تهیه :

  1. برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم  چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
  2. ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
  3. جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.
  4. بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.
  5. وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.
  6. گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
  7. حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
  8. رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
  9. حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.
  10. در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
  11. حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews