( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 09 بهمن 1396 03:37

این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
برترین ها - نگین نورخدایی: این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.
 
مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای با رویه فوندانت

•    کره نیوزلندی    70 گرم
•    شکر    100 گرم
•    تخم مرغ    1 عدد
•    آرد        150 گرم
•    نمک دریا     2 گرم
•    وانیل     نصف ق چ
•    فوندانت رنگی   به مقدار لازم
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

مراحل تهیه کوکی شب یلدا

1.    ابتدا کره سرد و شکر را در ظرف میکسر میریزیم .
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

2.     با سری پدالی میکسر کره و شکر را هم میزنیم تا جایی که به دیواره میکسر بچسبند.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

3.    تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را میکس میکنیم.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

4.    آرد و نمک را اضافه میکنیم و برای آخرین بارهمه مواد را میکس میکنیم و بعد روی ظرف میکسر محافظ پلاستیکی میکشیم و خمیر کوکی را نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و موقع کار کردن به دستمان نچسبد.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

5.    خمیر نباید سفت و یا شل باشد. خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه پهن میکنیم. مراقب باشید که قطر همه جای خمیر یکسان باشد ، به دلیل اینکه اگر قطر کوکی ها متفاوت باشد ، هنگامی که در فر میروند یکی میسوزد و یکی دیگر هنوز نپخته است.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

6.    کاتر مورد کوکی را انتخاب میکنیم (در اینجا شب یلدا مورد نظر ماست) و روی خمیر کوکی قرار میدهیم و کات میکنیم.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

7.    فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و کوکی ها را درون سینی فر بچینید. بهتر است که زیر آن کاغذ روغنی  قرار دهید، اما خیلی هم مهم نیست چون این کوکی ها کره ای هستند و به سینی نمیچسبند و البته حدود نیم سانتیمتر هم کوکی ها درون سینی از هم فاصله داشته باشند چونکه موقع پخت حجمشان زیاد میشود. حالا سینی را درون فر قرار دهید.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 

8.    وقتی لبه کوکی ها شروع به تغییر رنگ دادن کرد سینی فر را بیرون آورید و وقتی کوکی ها سرد شدند آنها را از سینی خارج کنید.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 

9.    وقتی کوکی ها سرد شدند نوبت چسباندن فوندانت است. ابتدا باید رنگ مورد نظرتان را با کمک وردنه مخصوص فوندانت باز کنید و با کاتر، شکل مورد نظرتان را قالب بزنید. آن سطح فوندانت را که قرار است به کوکی بچسبد را کمی خیس کنید و روی کوکی قرار دهید. میبینید که به راحتی فوندانت به کمک آب به سطح کوکی میچسبد.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 

10.    برای کوکی هندوانه یلدا  ابتدا باید لایه قرمز را روی کوکی بچسبانید.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

11.    سپس لایه سبز را روی لایه قرمز بچسبانید.
 
 کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی

12.    سپس با فوندانت مشکی دانه های هندوانه را روی قسمت قرمز بچسبانید. خب کوکی ها آماده هستند. میتوانید تا یک هفته آن ها درون یخچال نگه داری کنید و البته خمیر آن تا 1 ماه داخل فریزر سالم میماند.....نوش جانتان.
 
کوکی های رنگ و وارنگ یلدایی 
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews