( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 09 بهمن 1396 21:37

رولت زنجبیلی یکی از شیرینی هایی است که از قدیم الایام بر سر سفره های عید بوده و یادآور خاطرات قدیم است.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد رولت زنجبیلی؛ رولتی با عطر نوستالژیک ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: رولت زنجبیلی یکی از شیرینی هایی است که از قدیم الایام بر سر سفره های عید بوده و یادآور خاطرات قدیم است.
 
مواد لازم:

  • تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شده): 4 عدد
  • شکر قهوه ای: 90 گرم
  • آرد: 90 گرم
  • پودر کاکائو: 2 قاشق چای خوری (سرپر)
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • زنجفیل (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره (ذوب شده): 50 گرم
  • شکر: به مقدار لازم

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • پنیر خامه ای: 300 گرم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 200 گرم
  • پودر شکر: 150 گرم
  • زنجفیل تازه (ریز خرد شده): دو برش کوچک
  • زنجفیل (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ (ریز خرد شده): 90 گرم
  • شیر پر چرب: 75 میلی لیتر
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری

 رولت زنجفیلی
 
طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ را آنقدر بزنید تا سفت شده و پف کنند. زرده های تخم مرغ و شکر قهوه ای را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا کمرنگ شده و حجم آنها دو برابر شود. آرد، پودر کاکائو، پودر دارچین، جوز هندی و زنجفیل پودر شده را با هم مخلوط و الک کرده و به تدریج و طی سه مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.

سفیده زده شده و پف کرده و کره ذوب شده را کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را در یک قالب رولت (به ابعاد 30 در 20 سانتی متر) از قبل چرب شده با کره و پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

کیک داغ را به کمک کاغذ روغنی از قالب در آورید و روی حوله تمیزی برگردانید. به آرامی و با دقت کاغذ روغنی را جدا کنید. مقداری شکر روی آن پخش کنید و با استفاده از حوله، کیک را محکم رول کنید و اجازه دهید در مجاورت دمای محیط خنک شود.

طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی):

تمامی مواد را به جز زنجفیل ریز خرد شده با همزن به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.

رول کیک را باز کنید و فیلینگ را روی آن پخش کنید. زنجفیل ریز خرد شده را روی مواد پخش کنید و دوباره کیک را رول کنید. رول کیک را در سلفون بپیچید و به مدت یکم ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. (فیلینگ باقیمانده را برای تزئین روی رولت کنار بگذارید.)

طرز تهیه رویه:

شیر، عسل، پودر کاکائو و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را روی شکلات خرد شده بریزید و پس از گذشت چند دقیقه، مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.

رولت را روی پنجره توری قرار دهید و مخلوط رویه را روی رولت بریزید تا کاملا با این مخلوط پوشش داده شود. اجازه دهید مخلوط رویه خودش را بگیرد. سپس رولت را تزئین و سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

دستور پخت بامیه برای ماه رمضان

سه شنبه 25 اریبهشت 1397 18:27

دستور پخت کیک کرپ شکلاتی

سه شنبه 25 اریبهشت 1397 12:27

کالری شیرینی های نوروزی چقدره؟

چهارشنبه 19 اریبهشت 1397 18:55

دسر سوهان، سوغات شهر قم

شنبه 15 اریبهشت 1397 18:27

دستور تهیه موکا کاپ

جمعه 14 اریبهشت 1397 12:27
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
رولت زنجبیلی؛ رولتی با عطر نوستالژیک
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews