( 5.0 امتیاز از 2 )
چهارشنبه 11 بهمن 1396 12:37

بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به این دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
برترین ها: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
 
 بادمجان پلو قزوینی
 
مواد لازم
 
  •  برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
 
 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
 
طرز تهیه

1.  بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.

2.  سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.

3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
 

 
 بادمجان پلو شیرازی
 
مواد اولیه
 
برای دو نفر
  •     برنج:  2پیمانه
  •     مرغ:  300گرم
  •    بادمجان:  2عدد
  •     پیاز: 1عدد
  •     زرده تخم مرغ: 2عدد
  •     زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  •     ماست:  5قاشق سوپخوری
  •     شكر:  2قاشق غذاخوری
  •     كره:  100گرم
  •     سیب زمینی:  2عدد
  •     زعفران:  به میزان لازم

 بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد. 
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )

مطالب مرتبط

طرز تهیه ترشی بادمجان

شنبه 24 شهریور 1397 12:27

کدو و بادمجان سوخاری با سس سیر

دوشنبه 10 اریبهشت 1397 12:27

حلیم بادمجان

پنجشنبه 17 اسفند 1396 01:37

۴ روش برای گرفتن تلخی بادمجان

پنجشنبه 10 اسفند 1396 21:37

دستور پخت بادمجان عثمانی

دوشنبه 30 بهمن 1396 15:37

پیش‌غذای عربی با بادمجان

سه شنبه 17 بهمن 1396 21:37
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر