( 5.0 امتیاز از 1 )
یکشنبه 15 بهمن 1396 09:37

قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

مواد لازم:
 
  • بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
  • شکر: 520 گرم
  • سفید تخم مرغ: 120 گرم
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
 
قرابیه 
 
طرز تهیه:
 
1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.
 
2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.
 
3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).
 
4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.
 
5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.
 
6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:
 
1. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به مقدار کم اضافه شود.
 
2. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر