( 5.0 امتیاز از 3 )
سه شنبه 17 بهمن 1396 21:37

این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد پیش‌غذای عربی با بادمجان ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع پیش غذاها دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

  • بادنجان بزرگ: 2 عدد
  • تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
  • پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
  • نعنا (خردشده): 2 ق س
  • سماق: 1 ق چ
  • زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
  • خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
  • پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 ق س
 
پیش‌غذای عربی 

روش پخت

1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.
 
2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
 
3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.

4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).
 
6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.

7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.
 
8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.
 
9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 3 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر