( 5.0 امتیاز از 1 )
چهارشنبه 18 بهمن 1396 18:37

در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد تهیه کیک هویج به روش بخارپز ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب سایت آشپز باشی: در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.
 
مواد لازم: 
 
  •     روغن گیاهی  ۶ قاشق غذاخوری
  •     هویج ۱۵۰ گرم
  •     شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  •     عسل ۴ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     آرد ۳/۴ پیمانه
  •     پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     کشمش  ۱/۲ پیمانه

 کیک هویج بخار پز
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:

1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1.     یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2.     در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3.     در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4.     آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5.     قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6.     می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تزیین کیک

چهارشنبه 02 خرداد 1397 17:11

دستور پخت بامیه برای ماه رمضان

سه شنبه 25 اریبهشت 1397 18:27

دستور پخت کیک کرپ شکلاتی

سه شنبه 25 اریبهشت 1397 12:27

دسر سوهان، سوغات شهر قم

شنبه 15 اریبهشت 1397 18:27

دستور تهیه موکا کاپ

جمعه 14 اریبهشت 1397 12:27
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
تهیه کیک هویج به روش بخارپز
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews