( 5.0 امتیاز از 1 )
یکشنبه 22 بهمن 1396 03:37

پاند کیک Pound Cake، کیکی کره ای، فشرده، مرطوب و خوش طعمه. دستور این کیک، اولین بار در اوایل قرن هجدهم میلادی نوشته شده و یکی از ابداعات محبوب تاریخ شیرینی پزی انگلستانه.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه پاندکیک دورنگ ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله سرآشپز - بهار اسدی: پاند کیک Pound Cake، کیکی کره ای، فشرده، مرطوب و خوش طعمه. دستور این کیک، اولین بار در اوایل قرن هجدهم میلادی نوشته شده و یکی از ابداعات محبوب تاریخ شیرینی پزی انگلستانه.

مواد مورد نیاز
 
  • آرد (الک شده): یک دوم پیمانه
  • کره: یک دوم پیمانه
  • شکر: 75 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
 
پاندکیک دورنگ 
 
روش پخت
 
1. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
 
2. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

3. شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید.

4. آرد و بیکینگ پودر را به وسیله الک به تدریج به مواد افزوده و با دور کند همزن برقی بزنید.

5. پودر کاکائو را با 1 قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، سپس آن را با نیمی از مایه کیک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

6. داخل قالب مستطیل شکل پاندکیک کاغذ روغنی انداخته، بعد به ترتیب مایه سفید رنگ و کاکائویی را درون آن بریزید (در صورت تمایل می توانید مایه کاکائویی کمتری درست کرده و آن را با استفاده از چنگال به آرامی با مایه سفید رنگ مخلوط کنید).

7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر