( 5.0 امتیاز از 2 )
سه شنبه 24 بهمن 1396 03:37

معرفی سبزیجات به بچه‌ها می‌تواند کمی چالش برانگیز باشد و بچه‌ها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد چیکن آلفردو را با گل کلم برنجی امتحان کرده اید؟ ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذاهای ملل دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: معرفی سبزیجات به بچه‌ها می‌تواند کمی چالش برانگیز باشد و بچه‌ها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟ آن‌ها را با غذاهایی که بچه‌ها دوست دارند ترکیب کنید تا با طعم آن آشنا شوند.
 
طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم گلچه خردشده گل کلم
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو و نیم پیمانه برگ اسفناج تازه
  • دو پیمانه مرغ پخته خرد شده
  • ۴۰۰ گرم سس آلفردو
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان
  • نصف پیمانه پودر سوخاری

طرز تهیه:

۱ - دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گلم کلم‌ها را داخل خرد کن بریزید و آن‌ها را ریز کنید تا شبیه دانه‌های برنج شوند.
 
طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

۲ - گل کلم‌های برنجی را در یک ظرف پخت پیرکس بریزید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
 
طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 

۳ - اسفناج، مرغ و سس آلفردو را هم بزنید و با پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری و دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را ترکیب کرده و روی مخلوط گل کلم بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که روی غذا قهوه‌ای شود بپزید.
 
طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 
 
طرز تهیه چیکن آلفردو با گل کلم برنجی 
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر