( 5.0 امتیاز از 1 )
جمعه 27 بهمن 1396 00:37

قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه قلیا، غذای محلی بمبئی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذاهای ملل دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله سرآشپز: قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

  • گوشت با استخوان (خردشده): 700 گرم
  • عدس قرمز: 200 گرم
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 4 عدد
  • کدو سبز (نگینی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (نگینی خردشده): حدود 250 گرم
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • سیر: 1 قاشق چایخوری + 1 حبه
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • تمبر هندی: یک دوم بسته (50 گرم)
  • پودر زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • زیره سیاه: 1 قاشق سوپخوری
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانه
  • پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
طرز تهیه قلیا 

روش پخت

1. پیاز را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.
 
2. بعد 1 قاشق چایخوری سیر (رنده شده) و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید.
 
3. سپس گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوشت پخته شود و مقداری درون قابلمه باقی بماند.

4. عدس قرمز را همراه با مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای بپزید. سپس آن را با گوشت کوب برقی یا دستگاه غذاساز پوره کنید.

5. گوجه فرنگی را به همراه آب تمبر هندی صاف شده (تمبر هندی را در یک دوم لیوان آب ولرم از چند ساعت قبل خیس کنید)، پودر زیره سبز و ادویه کاری، به عدس پوره شده بیفزایید و مخلوط کنید.

6. کدو (در صورت تمایل)، سیب زمینی، مخلوط عدس و گوجه فرنگی را به گوشت پخته شده اضافه کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید (در میزان نمک احتیاط کنید؛ زیرا تمبر هندی حاوی نمک است) و بگذارید تا جا بیفتد.

7. زیره سیاه و 1 حبه سیر (خردشده) را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه گشنیز روی خورش بریزید.
 
8. سپس آن را با برنج سفید سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

دستور تهیه پیده گوشت

پنجشنبه 13 اریبهشت 1397 06:27

اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

یکشنبه 26 فروردین 1397 06:37

شاهی کورما؛ خورش مرغ هندی‌ها

دوشنبه 20 فروردین 1397 06:37

پلوی گوشت و نخودفرنگی

جمعه 11 اسفند 1396 01:37

انواع غذای هندی

دوشنبه 23 بهمن 1396 09:37

مطالب هم موضوع غذاهای ملل بیشتر ...

چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر

چهارشنبه 19 اریبهشت 1397 06:27

آشپزخانه مغربی

شنبه 15 اریبهشت 1397 06:27

دستور تهیه پیده گوشت

پنجشنبه 13 اریبهشت 1397 06:27

طرز تهیه چیکن ساما

شنبه 01 اریبهشت 1397 06:37

اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

یکشنبه 26 فروردین 1397 06:37
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
طرز تهیه قلیا، غذای محلی بمبئی
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews