( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 30 بهمن 1396 09:37

مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست.یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره .

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره .

مواد اولیه :
 
  • پنیر به میزان لازم
  • نون خشک یزدی یک بشقاب
  • گردو یک فنجان
  • تره یا پیازچه یا مخلوط هردو 20 ساقه

طرز تهیه مشتک یزدی
 
طرز تهیه :
  1. سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید.
  2. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید.
  3. حالا مواد رو توی دستتون به شکل دلخواه در بیارید.
  4. می تونید قلقلی کنید یا توی مشتتون فشار بدید تا سفت بشن و به هم بچسبن.
  5. اگه مواد خیلی سفت بود می تونید خیلی کم بهش آب یا شیر یا آب پنیر اضافه کنید.
  6. من از پنیر سفید استفاده کردم ولی شما می تونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید ولی نباید زیاد شور باشه.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

دوشنبه 24 اریبهشت 1397 01:27

دستور پخت دمی گوجه فرنگی

یکشنبه 16 اریبهشت 1397 01:27

طرز تهیه پنکیک کاکائویی

پنجشنبه 13 اریبهشت 1397 12:27

دستور پخت اشکنه پیاز

چهارشنبه 12 اریبهشت 1397 01:27

کفگیر به ته دیگ خورده

پنجشنبه 16 فروردین 1397 18:33
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews