( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 12 اسفند 1396 06:37

نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد تیریت، غذای سنتی ترکیه ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذاهای ملل دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

  • نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
  • آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
 
مواد لازم رویه:
 
  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: 4 الی 5 عدد

  تیریت (غذای سنتی ترکیه ای)

طرز تهیه:

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.
 
2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.
 
3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.
 
4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر