( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 12 اسفند 1396 12:37

همچنان در فصل سرما هستیم و هر روز ممکن است بیدار شوید و ببینید که سرما خوردید. اما نگران نباشید امروز سوپی می خواهیم به شما آموزش دهیم که علاوه بر کم کالری بودن می تواند به سیستم ایمنی بدنتان کمک کند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد دستور پخت سوپ کرفس ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع پیش غذاها دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وب سایت کرمانی: همچنان در فصل سرما هستیم و هر روز ممکن است بیدار شوید و ببینید که سرما خوردید. اما نگران نباشید امروز سوپی می خواهیم به شما آموزش دهیم که علاوه بر کم کالری بودن می تواند به سیستم ایمنی بدنتان کمک کند. سوپ کرفس یک سوپ ساده است که در بین موادش سیر نیز هست. سیر یکی از پر خاصیت ترین غذاهایی که می توانید در طول سرما خوردگی استفاده کنید. همچنین در این غذا سیب زمینی و شیر نیز هست که به خوبی بدنتان را تقویت می کند.

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 300 گرم کرفس، خرد شده
  • یک حبه سیر، پوست کنده
  • 200 گرم سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده
  • 500 میلی گرم آب سبزیجات
  • 100 میلی لیتر شیر
  • نان فانتزی برای سرو

سوپ کرفس

روش پخت:

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها، سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید تا خوب به روغن آغشته شوند.
  2. مقداری آب و یک بند انگشت نمک به آنها اضافه کنید و بپزید. به مدت 15 دقیقه مرتب بهم بزنید. اگر سبزیجات شروع به چسبیدن کردند کمی دیگر آب اضافه کنید.
  3. آب سبزیجات را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه جوش بخورند تا زمانی که سیب زمینی ها از هم باز شوند و کرفس ها نرم شوند.
  4. از مخلوط کن برای پوره کردن سوپ استفاده کنید و سپس شیر را اضافه کنید و بعد از آن دوباره مخلوط کنید. حالا می توانید چاشنی اضافه کنید و سپس با نان فانتزی سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر