( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 14 اسفند 1396 00:37

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه باقلوا در منزل ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:
 
  • آرد: 4 پیمانه (550 الی 560 گرم)
  • آب: 100 میلی لیتر
  • ماست: 100 گرم
  • روغن: 90گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سرکه: 2 ق س
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق س
  • نمک: یک ق چ
مواد لازم کرم:
 
  • شیر: 5 پیمانه (یک لیتر)
  • شکر: 180 گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 100 گرم
  • نشاسته: 30 گرم
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم اضافی:
 
  • کره (ذوب شده): 100 گرم
  • روغن: 90 گرم
مواد لازم شربت:
 
  • شکر: 180 گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب لیمو ترش: 3 الی 4 قطره
 
 باقلوا
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.
 
2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.
 
4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
 
5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.
 
6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید و مایع سرد شده را داخل آنها بریزید و بپیچید.
 
8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.
 
9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و پر کنید و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.

10. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.
 
11. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
 
12. پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر