( 3.5 امتیاز از 2 )
چهارشنبه 16 اسفند 1396 06:37

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. جول کوکی مواد لازم: شکر: 50 گرم کره: 90 گرم آرد: 175 گرم مواد لازم رویه: پودر شکر: 150 گرم آب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوری آب نبات های رنگی (خردشده): برای تزیین

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۲) ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. 

جول کوکی

مواد لازم:

  • شکر: 50 گرم
  • کره: 90 گرم
  • آرد: 175 گرم

مواد لازم رویه:

  • پودر شکر: 150 گرم
  • آب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوری
  • آب نبات های رنگی (خردشده): برای تزیین
  • نقل های نقره ای یا طلایی: برای تزیین
  • کرنبری (خردشده): برای تزیین
  • تافی و پاستیل (خردشده): برای تزیین

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک عدد قالب 18 سانت را کمی چرب کنید.
  2. آرد و کره را در غذاساز ریخته و هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید.
  3. مایه را جمع کرده و درون قالب پرس کنید و قبل از پخت با چاقو با اندازه های دلخواه برش هایی روی خمیر ایجاد کنید و به مدت 35 دقیقه بپزید و روی توری خنک کنید.
  4. در این فاصله پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و درون قیف کاغذی ریخته و روی بیسکویت ها بریزید و قبل از این که رویه بسته شود، مواد تزیینی را روی آن بریزید.

کرانچی نارگیل

مواد لازم:

  • کره: 125 گرم
  • شکر قهوه ای: 165 گرم
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل: 80 گرم
  • جو پرک: 45 گرم

مواد لازم کرم شکلاتی:

  • شکلات: 185 گرم
  • کره: 30 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
  2. کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید.
  3. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نارگیل و جو را اضافه کنید.
  4. از مواد آماده به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیندازید.
  5. درواقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح می شود و هم جای چنگال روی آن باقی می ماند.
  6. سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شود.
  7. سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی را برگردانید 
  8. روی آن از کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهید
  9. بعد از فرم گیری شکلات در وسط شیرینی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.
  10. این شیرینی را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری کنید.

رول نوتلا

مواد لازم:

  • کره: 250 گرم
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • ماست: 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر قند: یک پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک پیمانه
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک پنسه
  • آرد: حدود 3 الی 4 پیمانه
  • نوتلا: حدود یک دوم پیمانه (برای داخل رول ها)

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. به غیر از آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همه مواد را مخلوط کرده
  2. بعد آرد و بیکینگ پودر را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
  3. میزان آرد مصرفی بستگی به نوع آرد دارد تا خمیر مورد نظر درست شود.
  4. بعد یک سوم از خمیر را برداشته و با پودر کاکائو ورز دهید.
  5. اگر خمیر سفت شود، یک یا 2 قاشق سوپ خوری شیر اضافه کنید.
  6. خمیر سفید را بین دو نایلون نازک باز کنید.
  7. بعد در جای دیگر خمیر قهوه ای را باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید.
  8. به صورت نوارهای دراز خمیر سفید را کاتر بزنید و بین خمیر از نوتلا گذاشته و رول کنید.
  9. دور رول ها از نوارهای قهوه ای پیچیده و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.

ماکارون میوه ای

مواد لازم:

  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد (60 گرم)
  • شکر (دانه ریز): 110 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 50 گرم
  • پودر نارگیل: 120 گرم
  • کرنبری (خردشده): 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 90 گرم
  • کرنبری (درسته): حدودا 28 عدد

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود.
  3. شکر را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا جذب سفیده شود.
  4. سپس وانیل را به مواد افزوده و آرد، پودر نارگیل، کرنبری خردشده و شکلات سفید را دو مرحله به مواد قبلی بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. سپس دستان تان را کمی مرطوب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید.
  6. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در مرکز هر کدام از شیرینی ها یک عدد کرنبری درسته قرار دهید.
  7. سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.
  8. سپس از فر خارج کرده و در سینی خنک کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با محافظ بپوشانید تا از نفوذ هوا به داخل آن خودداری شده و مانع خشک شدن شیرینی شود.
  9. این شیرینی را می توانید به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 3.5 امتیاز از 2 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر