( 5.0 امتیاز از 2 )
جمعه 18 اسفند 1396 12:37

کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع پیش غذاها دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.

مواد لازم:

  • هات داگ: یک کیلوگرم
    آرد: 3 پیمانه
    بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
    عصاره مرغ: یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    تخم مرغ: 2 عدد
    عسل: 2 قاشق سوپ خوری
    آب معدنی: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک قاشق چای خوری
    روغن: برای سرخ کردن

کرن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

طرز تهیه:

  1. آرد و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. فلفل سیاه و عصاره مرغ را اضافه کنید.
  3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
  4. عسل و آب معدنی را به تدریج اضافه کنید.
  5. نمک افزوده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. خمیر به دست آمده را در یک ظرف استوانه ای باریک بریزید.
  7. سیخ چوبی در هر یک از هات داگ ها فرو کنید 
  8. آنها را به خمیر آغشته کرده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  9. کورن داگ ها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  10. سپس سرو کنید.
کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید
Rated 5.0/5 based on 2 readers reviews