( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 19 اسفند 1396 12:37

طرز تهیه ژله حوض را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه ژله حوض ماهی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وب سایت سرآَشپز پاپیون: طرز تهیه ژله حوض را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.

مواد لازم:

  • ژله بلوبری ۲ بسته
    ژله آلوئه ورا ۱ بسته
    بستنی وانیلی ۱ لیوان
    شکلات سنگی به مقدار لازم
    پاستیل ماهی به مقدار لازم

ژله حوض ماهی
طرز تهیه:

  1. ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
  2. ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود.
  3. یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقيقه در یخچال می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را بگيرد.
  4. ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از آن خارج میکنیم.حالا میبینیم که یک گودی داخل ژله ی بلوبرى ایجاد شده است.چند عدد شکلات سنگی را داخل ژله می گذاریم و مقدار خیلی کمی از ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم.دقت داشته باشید این مقدار فقط برای آن است که شکلات ها تکان نخورند و روی ژله شناور نشوند.سپس ظرف را به مدت ده دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
  5. ظرف را از یخچال بیرون آورده و چند عدد پاستيل ماهی را در آن قرار میدهیم و باز مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر