( 5.0 امتیاز از 2 )
دوشنبه 28 اسفند 1396 00:37

در این مطلب طرز تهیه پاستیل های رنگی خوشمزه خانگی را به شما آموزش داده ایم که با ژلاتین درست می شوند. این پاستیل ها را که خیلی ساده تهیه می شوند را درست کنید و لذت ببرید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه پاستیل خانگی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب سایت توتیا نیوز: در این مطلب طرز تهیه پاستیل های رنگی خوشمزه خانگی را به شما آموزش داده ایم که با ژلاتین درست می شوند. این پاستیل ها که خیلی ساده تهیه می شوند را درست کنید و لذت ببرید.
 
مواد لازم:

  • شکر ۲ فنجان
  • آب یک فنجان
  • آب میوه یا نوشابه ۱ فنجان
  • پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
  • اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم
 
پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل:

1. پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم با بخار آب پس بنابراین برای اجرای این روش باید از یک ظرف آب استفاده کنید. برای روش بن ماری به یک قابلمه یا کاسه ای که بتوان آن را روی حرارت قرار داد نیاز دارید و همین طور ظرف دیگری که جنس نشکن داشته باشد و در دهانه قابلمه قرار گیرد. بهتر است ظرف دوم دهانه قابلمه را کاملا بپوشاند تا کار با آن راحت تر باشدشکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

2. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

3. ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که به طور عمده از فرآوری کلاژن که ساختمان اصلی تشکیل‌دهنده پوست، تاندون‌ها، استخوان و... مهره‌داران است به دست می‌آید.

4. پوست و استخوان حیواناتی مثل گاو و یا ماهی را در آب جوشانده و به وسیله اسید، محلولی را از آن استخراج می‌کنند که این فرآیند چندین روز طول می‌کشد. سپس با فرآوری این محلول و خشک کردن آن ژلاتین حاصل می‌شود.

5. باید گفت که ژلاتین ماده‌ای جامد، ترد و شفاف بوده و طیف رنگی آن از زرد کم‌رنگ تا سفید می‌باشد، بی‌مزه و بی‌بو است و دارای 90 - 84 درصد پروتئین، 2-1 درصد نمک‌های معدنی و 15-8 درصد آب بسته به مورد استفاده آن می‌باشد. همچنین فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. برای پوست، مو و ناخن و پاکسازی کبد بسیار مفید است و به علت دارا بودن پروتئین نقش به سزایی در رشد بافت عضلانی دارد.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
طرز تهیه پاستیل خانگی
Rated 5.0/5 based on 2 readers reviews