( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 04 فروردین 1397 00:37

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

ماهنامه کیک و شیرینی: با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

مواد لازم:

  • پودر بادام: 60 گرم
  • پودر نارگیل: 65 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
  • نمک: یک پنسه
  • شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
  3. سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
  4. بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
  5. بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر