( 5.0 امتیاز از 1 )
جمعه 10 فروردین 1397 01:37

نارکدو یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می‌شوید.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد نارکدو را حتما امتحان کنید! ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: نارکدو یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می‌شوید.

مواد مورد نیاز

  • کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • رب انار: حدود 6 ق س
  • پودر گردو: 4 ق س
  • ماست: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نعناداغ: 2 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
 
نارکدو 

روش پخت

1. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.

2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).

4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.