( 5.0 امتیاز از 1 )
دوشنبه 13 فروردین 1397 01:37

شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه شیر پلوی تبریزی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وب سایت سرآشپز پاپیون: شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم

  • گلاب ۱/۳ پیمانه
  • آب پیاز به مقدار لازم
  • آب ۲ پیمانه
  • خلال پسته ۱ پیمانه
  • پیاز داغ ۱ پیمانه
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • شیر ۴ پیمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
  • برنج ۳.۵ پیمانه

شیر پلوی تبریزی

طرز تهیه

1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر