( 5.0 امتیاز از 1 )
سه شنبه 14 فروردین 1397 12:37

شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که توی دسته شیرینی های خشک قرار میگیره و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگیش در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار میگیرد.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد تهیه مارمالاد هویج برای شیرینی‌ها ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع مخلفات دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وب سایت سر آشپز پاپیون: شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که توی دسته شیرینی های خشک قرار میگیره و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگیش در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار میگیرد.

مواد لازم:

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
  • آبلیمو ۲ قاشق چای خوری

مارمالاد هویج برای شیرینی ها

طرز تهیه:

  1. هویج ها را شسته پوست کنده و خورد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
  2. سپس با میکسر هویج ها رو پوره کنید.هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید.شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
  3. پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
  4. اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

سایر نکات:

به جای ژلاتین می تونید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مربا های که درست میکنم از تخم به استفاده میکنم.

به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه میکنم و در آخر پخت هسته ها رو از مربا برمی دارم.

به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر