( 5.0 امتیاز از 1 )
چهارشنبه 15 فروردین 1397 18:37

فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه است که شبیه کرم کارامل و کاسترد می باشد.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد دسر فلن انبه ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی: فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه است که شبیه کرم کارامل و کاسترد می باشد.
 
 دسر فلن انبه

مواد لازم کارامل:
  • شکر: یک پیمانه
  • عسل یا شیره افرا: 3 قاشق سوپ خوری
  • آب: یک چهارم پیمان
مواد لازم فلن:
  • شیر عسلی: یک پیمانه
  • خامه: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق سوپ خوری
  • انبه (نگینی خرد شده): یک و یک دوم پیمانه
  • پنیر خامه ای: 190 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
مواد لازم رویه:
  • شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
  • کره: 3 قاشق سوپ خوری
  • انبه (نگینی خرد شده): یک پیمانه
  • پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید.

تمامی مواد فلن را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید و روی لایه کارامل داخل قالب ها بریزید. روی قالب ها را با فویل بپوشانید و آنها را حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فلن بپزد. پس از خنک شدن، قالب ها را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای تهیه رویه، شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن، شکر، کره و سپس انبه نگینی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کنید، کمی تفت دهید. قالب ها را از یخچال در آورید و در ظرف های سرو برگردانید. مخلوط رویه را روی دسرها پخش کرده و سرو کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
دسر فلن انبه
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews