( 5.0 امتیاز از 2 )
پنجشنبه 23 فروردین 1397 18:37

کیک پسته‌ای یک کیک خوش طعم با روکشی رنگی است که بچه‌ها عاشقش میشوند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد دستور پخت کیک پسته‌ای ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسینی: کیک پسته‌ای یک کیک خوش طعم با روکشی رنگی است که بچه‌ها عاشقش میشوند.

مواد لازم کیک اسفنجی:
  • تخم مرغ    4 عدد
  • شکر    120 گرم
  • آرد    حدود 140 گرم
  • بیکینگ پودر    یک ق چ
  • وانیل     یک چهارم ق چ
  • آب جوش    50 میلی لیتر
  • روغن مایع    15 میلی لیتر
  • کرم تارتار    یک چهارم ق چ

مواد لازم گاناش پسته ای:
  • کرم شانتی مایع    200 گرم
  • شکلات سفید    200 گرم
  • بریلو سفید    160 گرم
  • پودر پسته    20 گرم
  • رنگ سبز مخصوص شکلات    6 قطره
 
 کیک پسته ای

طرز تهیه:

1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
 
2. زرده و دو سوم شکر با دور متوسط همزن بزنید و آب جوش را اضافه کنید و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود.
 
3. سپس روغن مایع را اضافه کنید.

4. سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی کف کند.
 
5. کرم تارتار را اضافه کرده بزنید تا سفید شود.
 
6. بقیه شکر را قاشق قاشق افزوده به زدن ادامه دهید تا سفیده خوب فرم بگیرد.
 
7. زرده و سفیده را با لیسک به صورت دورانی با هم مخلوط کنید.

8. آرد و بیکینگ پودر را با هم  مخلوط کرده روی مواد الک کرده به صورت دورانی هم بزنید.
 
9. مواد را داخل قالب گرد 20 سانتی متری که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزید.
 
10. پس از پخت، کیک را داخل قالب خنک کنید.

11. خامه قنادی را فرم داده با پودر پسته مخلوط کنید.
 
12. کیک خنک شده را از قالب جدا کرده و از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کرده و همه لایه ها را با خامه پسته ای بپوشانید. دور تا دور کیک را نیز با خامه فرم گرفته ساده بپوشانید.

طرز تهیه گاناش پسته ای:

1. کرم شانتی را داخل شیرجوش ریخته روی شعله ملایم قرار داده تا بجوشد. سپس از روی شعله برداشته.
 
2. شکلات خردشده را اضافه کرده مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.
 
3. بریلو سفید، پودر پسته و رنگ سبز را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. مواد را کنار گذاشته تا کمی خنک شود.
 
4. سپس روی کیکی که خامه کشیده شده بریزید.

5. برای تزیین شکلات سفید را ذوب کرده با رنگ سبز مخلوط و رنگ کنید و روی کاغذ روغنی پهن کنید،
 
6. سپس کمی که سفت شد با کاتر گرد ساده کاتر زده و در یخچال قرار دهید.
 
7. کیک را با شکلات تزیین کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )

مطالب مرتبط

تزیین کیک

چهارشنبه 02 خرداد 1397 17:11

دستور تهیه کاپ کیک دورنگ

سه شنبه 21 فروردین 1397 12:37

زبرا کیک؛ کیک دو رنگ خوشمزه

پنجشنبه 09 فروردین 1397 00:37

ساده ترین روش تهیه کیک

چهارشنبه 08 فروردین 1397 00:37

طرز تهیه کیک دولایه

دوشنبه 28 اسفند 1396 18:37

تزئین دسر

شنبه 26 اسفند 1396 17:12
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
دستور پخت کیک پسته‌ای
Rated 5.0/5 based on 2 readers reviews