( 5.0 امتیاز از 1 )
جمعه 24 فروردین 1397 12:37

این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت 20 روز قابل نگهداری است.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد میکادو مغزدار ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این شیرینی داخل ظرف دردار و یخچال به مدت 20 روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • نان میکادو: 2 ورقه
    شکلات تخته ای: 200 گرم
    انواع مغز: 200 گرم
    خامه صبحانه: 2 قاشق چایخوری

میکادو مغزدار

روش تهیه

1. 150 گرم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) ذوب کنید.

2. یک ورقه نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله کاردکی روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.

3. سپس ورق دیگر را روی آن قرار داده تا دو ورقه به هم بچسبند.

4. سپس با چاقوی تیز آن را به برش های دلخواه تقسیم کنید.

5. بقیه شکلات را همراه با خامه روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. سپس انواع مغز را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

6. نان میکادو را داخل مخلوط شکلات زده و روی سینی بچینید.

7. بعد به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر