( 5.0 امتیاز از 1 )
جمعه 31 فروردین 1397 18:37

ین شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه! ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

مجله سرآشپز: این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده) 175 گرم
    ترافل قهوه ای: سه چهارم پیمانه
    کره (نرم شده): دو سوم پیمانه
    شکر: یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه
    بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
    نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
    تخم مرغ: یک عدد (65 گرم)
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    روغن مایع: به میزان لازم
    شکلات تخته ای: 300 گرم

شیرینی مصری

روش پخت

  1. کره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود.
  2. بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
  3. تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
  4. سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  5. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.)
  6. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  7. برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید.
  8. بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  9. شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر