( 5.0 امتیاز از 2 )
یکشنبه 16 اریبهشت 1397 01:27

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد دستور پخت دمی گوجه فرنگی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع غذای ایرانی دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وبسایت سوران: دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.

دستور پخت دمی گوجه فرنگی
 
 
مواد لازم:

  • برای 3 نفر
  • پیاز پیاز 1 عدد
  • برنج 2 لیوان
  • سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد
  • زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوجه فرنگی گوجه فرنگی 5 عدد
  • روغن نصف استکان
  • زردچوبه به میزان لازم
  • طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

نکات:

1. اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

2. اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

3. در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

4. بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 2 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
دستور پخت دمی گوجه فرنگی
Rated 5.0/5 based on 2 readers reviews