( 5.0 امتیاز از 1 )
شنبه 22 اریبهشت 1397 12:27

این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست، در تبریز، هفت بیجار اصطلاحا به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه ترشی هفت بیجار ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع مخلفات دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :
وب‌سایت آشپزباشی: این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست، در تبریز، هفت بیجار اصطلاحا به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست.

مواد لازم:

  •     بادمجان  ۴ عدد
  •     سیب زمینی ترشی  ۲ عدد
  •     هویج  ۲ عدد
  •     گل کلم  ۱ عدد متوسط
  •     گوجه فرنگی  ۱/۲ کیلوگرم
  •     فلفل دلمه ای  ۲ عدد
  •     کلم قرمز  ۱ عدد کوچک
  •     سیر  ۱ بوته
  •     سبزیجات  ۴ پیمانه
  •     سرکه  به میزان لازم
  •     نمک  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ادویه ترشی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     فلفل به میزان لازم

ترشی هفت بیجار

طرز تهیه:


    1- صیفی جات و سبزیجات خرد شده را لایه به لایه در ظرف بریزید.

    2- نمک و ادویه ترشی را به سرکه اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

    3- بعد از اینکه ظرف را با صیفی جات و سبزیجات پر کردید، سرکه را روی آن بریزید، تا کاملا روی آن ها را بپوشاند.

    4- درب ظرف را خوب ببندید تا هوا نکشد و آن را برای یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا جا بیفتد.

نکات:

1- تمامی صیفی جات را تمیز بشویید، خشک کنید. بادمجان، هویج و سیب زمینی ترشی را پوست بگیرید و سپس تمامی صیفی جات را ریز و یک اندازه خرد کنید.

2- می توانید از ترکیبی از سبزیجات مانند نعناع، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز و جعفری استفاده کنید. سبزیجات را پاک کنید، تمیز بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را ریز خرد کنید. از سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید. مقدار سبزیجات ذکر شده در مواد، مقدار سبزیجات بعد از خرد شدن است.

3- در صورت تمایل می توانید بادمجان را در میزان مساوی از سرکه و آب بپزید. در آن صورت نیازی نیست که پوست بادمجان را بگیرید. بعد از پخت آن را آبکشی کرده و خشک کنید.

4- از گوجه فرنگی نارس استفاده کنید.

5- ظرف مورد نظر را هم تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود.

6- اگر مایلید ترشی طعم تندتری داشته باشید، چند عدد فلفل تند به صورت درسته در آن قرار دهید.

7- می توانید میزان سرکه را کمتر و آب جوش سرد شده را جایگزین آن کنید تا مزه ی ترشی، ملایم تر شود.

8- در فصل های گرم سال حدود ۱ هفته و در فصل های سرد سال تا ۱ ماه زمان میبرد تا این ترشی جا بیفتد.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

طرز تهیه ترشی بادمجان

شنبه 24 شهریور 1397 12:27

بفرمایید ترشی گوجه سبز!

پنجشنبه 30 فروردین 1397 16:37

طرز تهیه خیار شور یک روزه!

سه شنبه 21 فروردین 1397 12:37

طرز تهیه ترشی لیته

پنجشنبه 10 اسفند 1396 00:37
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر