( 5.0 امتیاز از 1 )
یکشنبه 23 اریبهشت 1397 12:27

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست و رنگ بی‌نظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک می‌کند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توت‌فرنگی‌های تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد طرز تهیه مربا توت فرنگی ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع مخلفات دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وب سایت سر آشپز پاپیون: مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست و رنگ بی‌نظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک می‌کند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توت‌فرنگی‌های تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.

مواد لازم:

  • توت فرنگی ۱ کیلوگرم
  • شکر ۱ کیلوگرم
  • آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • هل ۳ عدد
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری

مربا توت فرنگی

طرز تهیه:

  1. ابتدا توت فرنگی ها را از مواد اضافی و برگ و كلاهك پاك كنید و بعد آنها را خوب با آب سرد بشویید و بعد نصف كرده و داخل ظرف در داری یك لایه بپچینید و رویش شكر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این كار را ادامه دهید سپس آن را ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید به طوری كه درپوش داشته باشد .
  2. بعد از آنكه زمان ذكر شده طی شد و توت فرنگی آب انداخت آن را داخل قابلمه ریخته و گلاب و هل را اضافه كرده و حرارت را زیاد كنید تا به جوش بیاید.
  3. هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید .وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر