( 5.0 امتیاز از 1 )
جمعه 28 اریبهشت 1397 12:27

این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

این مطلب از سایت بهدونی، مطلبی در مورد دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان ارائه شده است، همچنین می توانید برای مشاهده ی مطالب بیشتر هم موصوع این مطلب، موضوع شیرینی و دسر دنبال کنید.

به گزارش بهدونی :

وبسایت سرآشپز پاپیون: این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

  • طالبی متوسط 1 عدد
  • پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه‏ صبحانه ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۴ قاشق سوپ خوری

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه فصل بهار و تابستان

طرز تهیه

  1. طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخم‌ها جدا كنيد.
  2. ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوط‌كن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد.
  3. پوره طالبی را در قابلمه‌ای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد.
  4. كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد.
  5. دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود.
  6. مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
  7. حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
  8. قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد.
  9. بعد از چند دقيقه وقتي تيغه‌های يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.
  10. دسر را در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد.
  11. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.
به مطلب امتیاز دهید :
( 5.0 امتیاز از 1 )

مطالب مرتبط

تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر
دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان
Rated 5.0/5 based on 1 readers reviews