آشپزی, مخلفات

غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

خیلی از ما هنوز نمی‌دانیم کجا و چه غذا‌هایی را می‌توانیم با دست بخوریم. یا برای چه غذا‌هایی باید از کدام قاشق یا کارد استفاده کنیم! اگر شما هم چندان با این قوانین نانوشته، اما مرسوم آشنا نیستید، شاید ادامه این مطلب بتواند تا حدی در این راستا کمکتان کند.

جمعه 04 خرداد 1397 08:27

نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

وب سایت سر آشپز پاپیون: میوه های خشک میتونه یک میان وعده عالی باشه برامون. مواد لازم: میوه دلخواه(دست چین و سفت) به مقدار لازم آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان طرز تهیه: برای تهیه میوه خشک ابتدا یک قابلمه مناسب را با یک لیوان آب پر می کنیم و سپس یک لیوان شکر به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود . حدود پانزده دقیقه طول می کشد تا شربت آماده شود. سپس میو

سه شنبه 01 خرداد 1397 12:27

طرز تهیه میوه‌های خشک

یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.

سه شنبه 01 خرداد 1397 08:27

فیلم، مزه دار کردن تخمه و پسته با آویشن

معمولا در بازار پسته‌های بی کیفیتی را برای پسته شور استفاده می‌کنند، به همین دلیل بهتر است که خودمان در منزل پسته و تخمه بوداده تهیه کنیم. در این ویدیو آموزش می‌دهیم که چگونه با آویشن پسته و تخمه‌ها را بو داده و مزه دار کنید و از طعم آن لذت ببرید.

جمعه 28 اریبهشت 1397 08:27

طرز تهیه «سیر ترشی»؛ معروف و پُرطرفدار

سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.

سه شنبه 25 اریبهشت 1397 12:27

طرز تهیه مربا توت فرنگی

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست و رنگ بی‌نظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک می‌کند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توت‌فرنگی‌های تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.

یکشنبه 23 اریبهشت 1397 12:27

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست، در تبریز، هفت بیجار اصطلاحا به چیزی گفته میشود که مخلوط باشد، در آذربایجان یک غذا هم به این نام وجود دارد که غذائی شبیه تاس کباب هست.

شنبه 22 اریبهشت 1397 12:27

طرز تهیه سه نوع سس پرکاربرد

در این مطلب طرز تهیه سه نوع سس پرکاربرد را آموزش می‌دهیم که در آشپزی حتما به کارتان خواهند آمد.

پنجشنبه 20 اریبهشت 1397 08:27

11 روش برای فریز کردن صحیح مواد غذایی

کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات و میوه جات و مصرف آنها در زمستان است.راه دیگر فریز کردن آنهاست. ولی قبل از فریز کردن باید کارهای دیگری انجام داد.

شنبه 08 اریبهشت 1397 12:27

نکات مهم هنگام پخت استیک

همیشه گوشت را با دستمال کاغذی خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. رطوبت می‌تواند مانع لایه بستن یکنواخت استیک‌تان شود.

جمعه 07 اریبهشت 1397 16:27

طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

با اومدن بهار ذرت های شیرین، آبدار، نرم و تازه هم به بازار میان که بهتون پیشنهاد میکنیم اصلا از خریدنشون و نوش جون کردنشون غافل نشین که طعمشون محشره.

جمعه 31 فروردین 1397 16:37

بفرمایید ترشی گوجه سبز!

شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.

پنجشنبه 30 فروردین 1397 16:37

چیپس سیب؛ خوراکی مدرسه بچه‌ها

چیپس سیب بسیار ساده و خوشمزه را در خانه درست کنید و به عنوان خوراکی برای مدرسه بچه‌ها بگذارید.

جمعه 24 فروردین 1397 08:37

طرز تهیه خیار شور یک روزه!

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه ها پیدا می شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو می شود. به جای اینکه از خیارشورهای شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این شور خوشمزه را تهیه کنید.

سه شنبه 21 فروردین 1397 12:37

تهیه مارمالاد هویج برای شیرینی‌ها

شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که توی دسته شیرینی های خشک قرار میگیره و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگیش در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار میگیرد.

سه شنبه 14 فروردین 1397 12:37

۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

هر غذایی که از شیر به‌عنوان ترکیب اصلی در آن استفاده شده باشد، مانند سوپ‌های خامه‌ای یا حتی ماکارونی و پنیر، برای آماده‌سازی در زودپز مناسب نیست.

پنجشنبه 17 اسفند 1396 12:37

با مدل‌های مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید

سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است.

دوشنبه 14 اسفند 1396 20:37

۴ روش برای گرفتن تلخی بادمجان

بادمجون هایی که دونه هایی ریز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شیرین هستن و بادمجون هایی با دونه های تیره و بزرگ به احتمال بیشتری تلخ هستن، اما با این حال راه های زیادی برای گرفتن تلخی بادمجون وجود داره که در این مطلب بهتون میگم.

پنجشنبه 10 اسفند 1396 21:37

نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار

فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده رو همه بلدن… فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت رو بهش اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه رو تکون بدید تا شروع به پف کردن کنه… همین… ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو بلد نباشن.

پنجشنبه 10 اسفند 1396 18:37

20 صبحانه گرم و سریع (2)

مجله آشپزی مثبت: می گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است می خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید ، به روش تهیه این صبحانه های سریع نگاهی بیندازید.شاید به دردتان خورد.11.كاسرول صبحانه فرانسوي ابتداپنج فنجان خمير نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن كنيد. در يك ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با يك قاشق چا

پنجشنبه 10 اسفند 1396 15:37
1 از 4